Kurser & Supervision

Kurser & Supervision for fagfolk

Formål

At kursisterne tilegner sig teori, viden og erfaring med henblik på at opkvalificere fagpersonlige kompetencer i arbejdet med hesteassisterede terapi og behandling med hesten som hjælper.


Kursus/supervisionsforløb målrettet til fagpersoner, som bl.a. Lærere, pædagoger, psykologer, sygeplejersker, terapeuter mm, der drømmer om at få "dyrbare" redskaber til at arbejde med hesteassisteret terapi, som metode i behandlingsarbejdet med børn, unge, voksne med særlige behov.


Jeg skræddersyer indholdet så det matcher til dig og din virksomhed med en vekselvirkning mellem teori og praksis. Jeg arbejder ud fra Det neuroaffektive perspektiv - den tredelte hjerne, Susan Hart, Kognitive behandlingsmetoder samt traume terapi og nervesystemet.


Metoderne du lærer og udvikler i dit supervisionsforløb, er yderst brugbare ift samarbejde med myndigheder, Jobcentret, institutioner mv.


Supervisionsforløbets teori og øvelser er evidensbasserede og med afsæt i 18 års erfaring fra egen Behandlingscenter.


Tøv ikke med at kontakt mig for yderligere oplysninger. Vi drøfter dine ønsker og behov ift kurser i Hesteassisteret terapi.Der er noget ved hestens ydre, der er godt for mennesket indre


Kurser

Ønsker du at implimentere Rideterapi/Hesteassisteret terapi på Botilbud, institution mv skræddersyer jeg indholdet hertil. Sammen vurdere vi jeres behov og jeg uddanner jeres medarbejdere så de står faglig stærkt i arbejdet med terapihestenen.


Team Nordahl konceptet er godkendt af Det Sociale Tilsyn til Botilbud

Servicelovens § 107.


Team Nordahl vandt i 2009 Hedensted Kommunes Miljø pris for vores Hesteassisterede miljøterapeutiske arbejde. Mindfulness 

En metode til at sætte os selv fri

Mindfulness er en træning i at observere alle tanker, følelser, sansningeri kroppen. Alle indtryk og impulser. Du øver dig i at møde dem med venlighed og accept på en ikke -dømmende måde.


Kom og få både undervisning i mindfulness og den virkning, det har på nervesystemet samt udførelse af selve mindfulness øvelserne.


Målgruppen er for alle, der er ramt af en fortravlet hverdag, stress energier og for dem, der bare gerne vil ned i gear og mærke vejrtrækningen, nærværet og sig selv.


Gennem træningen af sindet, bliver du bedre i stand til at rumme dine egne tanker og følelser, så de ikke tager magten over dig.


"At være opmærksom på en bevidst måde i det aktuelle øjeblik uden at dømme" Citat Jon Kabat-Zin.