Traume- og psykoterapi


Traume- og Psykoterapeut Gitte Nordahl 

Potentiale og balance 

med faglighed og intuition

Kom som du er og gå hjem som dig selv

Traumeterapi


Traumeterapi (Somatic Experiencing) er en krops terapeutisk metode, kan mindske og opløse stressreaktioner fra chok og traumer.

Psykoterapi


Psykoterapi er samtaleterapi, der skal hjælpe mennesker ud af vanskelige perioder. Få hjælp til at komme videre, når livet gør ondt eller føles meningsløst.

Jeg bruger en kombination af faglighed og intuition, så du opnår de bedste betingelser for din personlige udvikling og indsigt i hvordan du bærer dig af med at være dig


Jeg arbejder som traume- og psykoterapeut, samt konsulent for private, institutioner og kommuner med terapi, faglig sparring og ad hoc opgaver, som jeg skræddersyer indholdet til. Herudover arbejder jeg med supervison for ledere, fagfolk samt personalegrupper.


Priser


 • Individuel terapisessioner:
  950 kr. pr. time
 • Hesteassisteret terapi
  850 kr. pr. time
 • Familieterapi
  1.100 kr. pr time 
 • Supervision
  1.100 kr pr. time + moms


Afbud

Meddeles senest dagen før senest kl. 12.00. Afbud senere vil blive faktureret med 500 kr. Dette er udelukkende for at kunne tilbyde din tid til en anden.


Konsuletopgaver

Kontakt mig for yderligere information.


Tlf. 2982 1680

gitte@teamnordahl.dk


FORSTÅELSE

“Jeg er hele mit liv blevet misforstået. Det har affødt at jeg har følt mig forkert. Gittes metode tog afsæt i min krop og jeg lærte derigennem at forstå mig selv for første gang i mit liv. Gitte er omsorgsfuld og arbejder med kroppen først og derefter hovedet. Det virkede virkelig godt for mig"


Kvinde 35 år

JEG KOM VIDERE

Jeg kom med traumer og en krop jeg ikke kunne mærke. Jeg syntes den var ulækker og jeg havde været udsat for mange overgreb. Jeg var dopet af medicin og havde opgivet alt håb. Gittes tilgang var anderledes og jeg fik gennem mine terapien forbindelse mellem krop, tanker og følelser"


Kvinde 25 år

INDLEVELSE

“Jeg har deltaget i terapisessioner hos Gitte og er blevet afklaret med mine arbejdspunkter, hvem jeg er og min plads i livet. For mig fungerede det med kombinationen af både gestaltterapi og traume terapi. Gitte er skarp til at opfange kroppen og dens helt eget sprog". 


Mand 55 år